Folie til alt

 

 

 

Skal bilen have en ny farve?

 

Vi har pakket biler ind siden 2001. Markedet og materialerne er helt anderledes i dag.

 

Hvorfor bruge Film og Folie??? - Ja vores priser lyder måske dyre, men tænk lige over dette eksempel:

 

Tænk at få indpakket din bil for 6500 kr. inkl. moms. Det lyder billigt, men forestil dig så at pille folien af i stykker på 2 x 2 cm. Så er den lille Alto, lige pludselig en MEGET stor bil. :-) - Jeg har afmonteret en bil som var pakket ind andet steds, og kunden ville have det ordnet ordentligt, uden store overlap, og sjove lapper hist og pist, vi aftalte afmontering på timeløn, vi brugte 3 dage + 2000 kr. til en klargøringsmand, der skulle polere bilen.

 

Når du vælger vores top serie af folie, giver en fast pris på afmontering på 500 kr. inkl. moms. Det er fordi vi bruger den bedste folie på markedet, og ved hvad folien kan.

 

Folie til biler findes i alle farver, og det sidste nye er struktur folie, der findes i uanet varianter, det kan være carbon struktur, eller træ og metal look. Folie kan side på næsten alle flader.

Lidt inspiration til hvad man kan med folie:

- Fuld og/eller delindpakning af biler

- Pifte instrumenteringen i bilen op med enten farvet eller struktur folie

- Matteret folie til kontoret, i forskellige designs, om det er streger eller firmates logo eller figurer,

  det er kun fantasien, der sætter grænser

- Skriveborde, køkkenlåger eller vinduesrammer

- Matteret folie på altanen, så altanen er mere ugenert

 

Det er uanede muligheder, kontakt os gerne hvis du har et eller flere projekter. Vi giver gerne rådgivning og kommer med et uforpligtende tilbud. Kik også forbi galleriet, der er et lille udpluk af hvad vi har sat folie på, igennem tiden.

Film og Folie © 2015